In 1974 werd ik geboren. Mijn jeugd bracht ik door in Barendrecht. Toen ik 18 was ging ik theologie studeren in Kampen. Na de afronding van mijn studie werd lesgeven de grote uitdaging. Ik gaf les in het vak godsdienst/levensbeschouwing op het Comenius College in Hilversum en daarna op het Carmel College Salland in Raalte. 
Tegelijk werkte ik als jeugdpastoraal werker in Hasselt bij het Bolwerk. Ook gaf ik toen les aan de Jongerenwerkersopleing van de Wittenberg.

Tijdens mijn studie leerde ik mijn eerste vrouw, Rolinda kennen. In 1997 trouwden we. Rachel, Bram en David werden onze kinderen. Rolinda werd voorganger in de Gereformeerde Kerk in Vollenhove. Helaas stierf Rolinda in 2006. Het was een vreselijke tijd.  

In 2007 werd ik voorganger in Vollenhove. De eerste jaren zorgde ik alleen voor mijn kinderen. In 2012 leerde ik Annemarie kennen. In datzelfde jaar ben ik voorganger geworden in de gemeente De Brug in Spijkenisse. In 2013 zijn we getrouwd. In 2014 werd onze zoon Levi geboren en in 2015 onze zoon Ezra.

Er zijn veel leuke dingen te doen in deze wereld. Ik lees het liefst of sport.

Wereldwijde armoede vind ik onze verantwoordelijkheid. In het kader daarvan was ik in Peru en Indonesie.  

  

Meer over mij kan je te weten komen in een video, op Wikipedia,  dit artikel in de Botlek of dit artikel in Aan de handMijn boek
over de  Geest
van God 

 

Boek over 
rouw
Klik  op de foto. 

      Gastenboek

Uw ervaringen delen?
Vul ons GASTENBOEK in!